Reviews from Cofresh Hilversum

Recent reviews

5.0
Marieke Innemee
2 March 2024

Flinke porties, vers en lekker! Wij hadden de pokebowl zalm en crispy garnalen. En stipt op tijd bezorgd!

Salade lover
2 March 2024

Zeer snelle en vriendelijke levering van een heerlijke poke bowl, goed gevuld, heerlijke zalm

Joni
27 February 2024

De poké bowl zalm is altijd super lekker! Ik bestel regelmatig ❤️

Recep Yücel
16 February 2024

Was weer top

Eline
15 February 2024

Heerlijk en voedzaam eten. Elke keer weer genieten. Supersnelle bezorging.

Recep Yücel
8 February 2024

Was weer top!

Maaike
26 January 2024

Heerlijke pokebowl als altijd! Bestelling was iets vertraagd en daar werd keurig over gebeld. Ook kregen we wat extra’s daarom. Heerlijk gegeten!

Yucel
25 January 2024

Te laat terwijl ik ruim van te voren heb besteld

Mark
24 January 2024

Super lekker en fantastische service!

Dave
17 January 2024
Marit
4 January 2024

Altijd goede kwaliteit van het eten. Vriendelijke en snelle bezorging. Zeer tevreden.

Esther
4 January 2024

Altijd lekker en op tijd. Super!

Charlotte
21 December 2023
Esther
14 December 2023
Marije
9 December 2023
K
2 December 2023

Altijd lekker en topservice!

Ozgur
2 December 2023

Top eten en snelle bezorging. Bovendien een extraatje gekregen, zie je elders niet (vaak) gebeuren

Philip
12 November 2023

Altijd de allerlekkerste pokébowls en de alleraardigste service! Wij zijn groot fan en we gaan nog heel vaak afhalen en bestellen. :D

Maikel
11 November 2023

Goed eten en vriendelijke bezorger!

Yvonne van Bommel
2 November 2023

Kwartiertje te laat... werd goed gemaakt met een excuus en gratis zeewiersalade. Avocado en norivlokken ontbraken :( Maar t was wel heel lekker en een normale portie vond ik meer dan genoeg.

Iris
21 October 2023
julia.denheijer
18 October 2023

Top, vers en flexibel. Mooie tegemoetkoming na probleempje in de bestelling. Top tent!

Thomas
10 September 2023

Super goede kwaliteit eten. Wij hadden de poke bowl met zalm die was echt heerlijk. Chicken strips en garnalensticks waren mega crunchy en smakelijk. Aardige bezorger. Kortom aanrader Cofresh.

Karin
5 September 2023

Altijd goed. Vers en mega snel bezorgd!

Fittah
27 August 2023

Heerlijke gegeten, goede service.

Sam
22 August 2023

Altijd heerlijk! Super verse en smaakvolle ingrediënten, toch echt wel de aller lekkerste van Hilversum! De bezorging is heel vlot en vriendelijk! Kortom, elke keer weer een feestje! 😄

R
22 August 2023

Mijn favoriete restaurant, nog nooit teleurgesteld

Angelique Plomp-Altena
20 August 2023

De lekkerste pokebowls van het Gooi! Verse toppings en grote porties. Altijd een vriendelijke bezorger aan de deur😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Muhammed
16 August 2023

Weer heerlijk gegeten bij Cofresh! Vriendelijke bezorgers en altijd op tijd! Voor pokebowls ga ik nooit meer naar iemand anders.

Tineke Post
5 August 2023
Daniëlle
13 July 2023

Super lekker :-)

Grace
11 July 2023

Snel lekker en aardig personeel

Luc
2 July 2023

Best pokebowl in town!

Linda
30 June 2023

Sushibowl bestel ik alleen nog maar bij CoFresh! En ze hebben een super vriendelijke en schattige bezorger :-)

S
29 June 2023
Charlotte
27 June 2023
Tineke Post
25 June 2023

Veel rijst weinig vulling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fittah
11 June 2023

Heerlijke pokebowl en goede service.

Esther
8 June 2023

Heerlijk! Grote porties goed gevuld. Gratis extra’s erbij. Erg attent!

M
4 June 2023
NN
3 June 2023
Marit
27 May 2023

Snelle en nette bezorging. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

M
20 May 2023

Top eten!

Erik Jan
15 May 2023

Heerlijk, vers, genoeg als avondmaaltijd. Kan het iedereen aanraden.

Maaike
14 May 2023

Zoals elke keer weer top! Lekker, vers en een grote bak vol. Bezorging was vertraagd en als tegemoetkoming een grote pokebowl gekregen ipv normaal formaat. Super service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F.L
1 May 2023

Het eten werd sneller bezorgd dan de aangegeven tijd. Smaak en kwaliteit waren prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julia den Heijer
25 April 2023

Pokebowls waren naar wens en lekker. Echter kregen 2 van de 4 collega's buikpijn na het eten van de Pokebowl en was er een zelfs misselijk. Erg jammer en onverklaarbaar omdat we normaal altijd erg tevreden zijn.

Reaction from Cofresh

Beste Julia, heel erg bedankt voor je reactie. Zoals besproken aan de telefoon gaan wij elk ingrediënt na om te kijken wat er eventueel mis is gegaan. We waarderen je reactie heel erg en vinden het heel vervelend voor je collega’s. Vergeet bij de volgende bestelling niet je kortingscode te gebruiken.

Marvin
25 April 2023
Charlotte
24 April 2023
Esther
20 April 2023

Was weer heerlijk!

T
8 April 2023

Sneller dan verwacht bezorgd, weer super kwaliteit zoals altijd! Heerlijk en goeie service!

A
8 April 2023

Heerlijk!

Wesley
1 April 2023

Eten werd op tijd bezorgd en de ingrediënten in de bowl waren lekker vers. Zeker een aanrader!

Samira
22 March 2023

Zoals altijd weer lekker!

Top gewoon
17 March 2023
Eline
17 March 2023
Evy
11 March 2023

Super vriendelijk. Heel erg gemakkelijk, lekker en zeker voldoende! Combi tussen snel en toch nog gezond. Een absolute aanrader.

Anoniem
11 March 2023

Echt verrukkelijk eten! Blijf zo doorgaan

Charlotte
27 February 2023
S
26 February 2023
Robbert
24 February 2023

Consistente kwaliteit, vriendelijke en vaak snelle bezorging, blij mee

ENM
16 February 2023
E.S.
9 February 2023

Het was weer superlekker! En dank voor de gratis extra gerechtjes! Ook die smaakten heerlijk.

Miranda Bongaards
5 February 2023

Het was allemaal heerlijk, bedankt voor de extraatjes! We bedachten nog wel dat het misschien handig is als je bij je zelf samengestelde pokebowl een naam kan opgeven en dat die dan op de bakjes wordt gezet?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Cofresh

Heel erg bedankt voor de positieve review en de goede tip. We waarderen het heel erg als klanten met ons meedenken. De enige manier om dit nu te doen is om bij opmerking de naam te zetten, dan kunnen wij ervoor zorgen dat die op de pokebowl komt te staan.

Sam
30 January 2023

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E.S.
26 January 2023

Heel erg lekker!

Samira
22 January 2023

Zoals altijd lekker en snelle bezorging

Alysha
20 January 2023

Verse producten en zeer vriendelijke bezorging

S.
15 January 2023
Laura
13 January 2023

Perfect op tijd, zeer goed verzorgd en met een extra verwennerij erbij. Top echt een aanrader!

Karin
29 December 2022

Altijd lekker en vers! Snelle en vriendelijke bezorging

Esther
24 December 2022

Heerlijk eten, superservice, ik ben fan!

Robbert
9 December 2022

Top

Stefan
12 November 2022

Bezorger was erg vriendelijk en op tijd. Eten was lekker en gezond. Veel keuze/aanpassingsmogelijkheden en degelijke portie. "Groot" is alleen nodig als je echt grote honger hebt.

Karin
11 November 2022

Altijd lekker. Verse ingrediënten, snelle en vriendelijke bezorging!

Nienke
28 October 2022
Ouarda
25 October 2022

Ik kom hier regelmatig. Het is er schoon (open keuken), wordt altijd gastvrij en hartelijk ontvangen. Tot nu toe iedere keer een andere poke bowl geprobeerd. Dit keer de Vegan. Ook deze smaakt goed.

Fouzia
23 October 2022

Overheerlijke pokebowl gegeten met verse ingrediënten! De krokante kip is heerlijk. Ik kom uit Rotterdam maar als ik bij me ouders ben bestel ik dit altijd!!! Vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marvin
18 October 2022

Was weer top!

Nienke
30 September 2022

Super snelle en vriendelijke bezorging. Pokebowl was heerlijk vers en goed gevuld, enorm van genoten!

Fre
30 August 2022

Supervers en lekker

Nina
18 August 2022

Zo zo zo zo zo lekker hier!!!!!!!!!!! Echt een aanrader

Sanne
13 August 2022
Esther
13 August 2022

Lekker eten, goede service en vaak ook nog een lekkere verrassing. TOP!

Johanna
13 August 2022

Heerlijke poke bowls waarbij de saus apart wordt geleverd. Enige verbeterpuntje: de sesamsaus smaakte niet naar sesam en was mayonaise-achting. Jammer. De boel is verder echt top.

Souh
10 August 2022

Echt de lekkerste pokebowls van Hilversum! Heerlijk gevuld en die kip is heeerlijk!!

Rutger
10 August 2022

Altijd lekker en gezond eten. Ook de eigenaar die achter de balie staat is altijd vriendelijk en werkt er hard voor. Sympathieke zaak dus!

Ilona
5 August 2022

Heerlijke pokebowl lekker vers en super snelle en vriendelijke bezorging

M
31 July 2022

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stef
14 July 2022

Goeie en snelle bezorging! Ik wilde wat gewijzigd hebben aan de zalm pokebowl en dat hebben ze erg netjes gedaan!

Foad
13 July 2022

Verreweg de beste pokebowl in Hilversum!

Thiemo De vos
7 July 2022

Beste pokebowl&service in omstreken!

Wendy
2 July 2022

Altijd heerlijke verse pokebowl en snelle service! Bestellen er regelmatig.

Vincent
20 June 2022

Keurige service met een lach. Het is echt vers en dat proef je!

S.
18 June 2022

Heel lekker!

Bas
15 May 2022
Souh
27 April 2022

Een van de lekkerste pokebowls die ik heb gegeten! Verse ingrediënten! Top!!

Joode-Smink
26 April 2022
Lisette
22 April 2022

Top en super lekker! The best!

Jack
18 April 2022